Denizaltı (4 Kişilik)

29 Ekim 2008 Çarşamba

MALZEMELER
2 Adet uzun Ekmek
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Adet Dövülmüş Sarmısak
225 gr Domates Sosu
Peynirle Tatlandırılmış Spagetti(pişmiş)
2 Dilim Jambon
2 Dilim Taze Kaşar

HAZIRLANIŞI
Fırını 180 derece ısıtın. Bir fırın tepsisini hafifçe yağlayın. 2 adet ekmeği ikiye bölün. Tereyağı ve sarmısağı karıştırıp, ekmek hamurlarının üzerine sürün. Dilimleri fırın tepsisine yerleştirin.
Her ekmeğin üzerine spagettiden koyun. Jambonu ince ince dilimleyin. Spagettinin üzerine dilimleri yerleştirin. Taze kaşar dilimlerini ince ince kesin. Taze kaşar dilimlerinin spagettilerin üzerine çapraz şekilde yerleştirin. Fırına sürerek 12 dakika pişirip servis yapın.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011