Milföyde Mantar

29 Ekim 2008 Çarşamba







Malzemeler
- 4 adet milföy hamuru
- 1 adet soğan
- 1 çorba kaşığı sıvıyağ
- 10 adet mantar
- 2 adet sivribiber
- 1 adet yumurtanın sarısı
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Milföyde Mantar
Süre:30 dk - 4 Kişilik









Yapılışı
Soğanı piyazlık doğrayın. Sıvı yağı tencereye alın. Soğanı yağda öldürün. Mantarları küçük küçük doğrayın. Soğana ilave edin. Küçük doğranmış biber, tuz ve karabiberi ekleyin. 2-3 dakika daha pişirin.

Küçük fırın kaplarına eşit miktarda hazırladığınız harcı yerleştirin. Kapların üzerine milföy hamurlarını koyun. Yanlarını kaba yapıştırın. Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011