PASTIRMALI HINDI

29 Ekim 2008 Çarşamba



PASTIRMALI HİNDİ


MALZEMELER:
yarım kg. hindi biftek
50 gr. pastırma
4 çorba k. labne p.
sıvıyağ,tuz
karabiber
Garnitürü için:
2 adet patates
1 soğan
tuz, karabiber
zeytinyağı

Hazırlanışı:
Önce hindi gögüs etinden yapılmış
bifteklerin üzerine peyniri sürüp birer
parça pastırma koyun. Rulo şeklinde
sarıp kürdanla tutturarak fırında pişirin.
Diğer tarafta patatesi rendeleyin.
İçine soğanı da doğrayıp tuz,karabiber
ilave ederek teflon tavaya bastırın.
Alt üst çevirerek kızartın. Bu patatesin
üzerine hindi rulolarınızı koyarak servis yapın.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011