MADAGASKAR PASTA

10 Ağustos 2009 Pazartesi

Madagaskar Pastası
Geçen hafta pazar günü Mısra'nın doğumgünüydü. Pastanın konusu hakkında paten ve piyano arasında gidip geldikten sonra ani bir kararla Madagaskar Pasta konusunda karar kıldı. Pastayı yaparken çok eğlendiğimi söyleyebilirim. Sadece boyutları büyük olması gereken ve tek kat olarak düşündüğümüz pastaya göre kalıbım olmayınca bende en büyük yuvarlak borcamda pişirdiğim pandispanyayı kullandım. İstediğim büyüklükte olan pandispanyanın borcamın şeklinden kaynaklanan yan girinti ve çıkıntılarını traşlarken biraz zorlandım diyebilirim. Onun haricinde ara katları, bol böğürtlenli ve kıtır krokanlı olan sütlü kuvertürden ganajlı pasta oldukça beğenildi. Mısra için geçen senelerde burada ve burada gördüğünüz pastaları yapmıştım. Nice mutlu seneler Mısra !..
Madagaskar Pastası

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011