Hindi Etli Makarna Tarifi

10 Ekim 2010 Pazar

Hindi Etli Makarna Tarifi


MALZEMELER
1 Paket çubuk makarna
5 Gr hindi göğüs (şerit şeklinde doğranmış)
1 Paket taze fasülye (dondurulmuş)
2 Adet paprika ( şerit şeklinde doğranmış)
4 Diş sarmısak (kıyılmış)
2 Çorba kaşığı z.yağı
1 Bardak su
Tuz
K.biber

YAPILIŞI
Kalın dipli bir tavada yağı ısıtın
Hindi etlerini 7-8 dakika kadar sote edin ve bir tabağın içerisine alın.

Aynı tavaya fasülyeleri koyun, bir bardak su ekleyin 8-10 dakika pişirin.

Önce kırmızı biberleri, daha sonra sarmısakları ekleyerek 6 dakika daha pişirme işlemine devam edin. Hazırladığınız sosu hindi eti ve haşladığınız makarnalar ile karıştırın.
Sıcak olarak servis yapın.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011