Japonya Usulü Etli Çubuk Makarna Tarifi

10 Ekim 2010 Pazar

Japonya Usulü Etli Çubuk Makarna Tarifi


MALZEMELER
1 paket Selva Çubuk makarna
400 gr. ince şeritler halinde kesilmiş dana bifteği
1/3 fincan soya sosu
1 adet temizlenip doğranmış tatlı kırmızı biber
2 adet ince uzun doğranmış havuç
2 adet doğranmış yeşil soğan

YAPILIŞI
Makarnalar kaynarken; tavada orta ateşte biftek parçalarını soteleyin. Kızarmaya başladığında soya sosunun bir servis kaşıklık kısmını dökün. Piştiğini düşündüğünüz anda soya sosunun kalanını, kırmızı biberi, havuç ve yeşil soğanı ekleyin. Orta ateşte karışımı üç dakika kadar pişirin. Ocaktan alın ve haşlayıp süzdüğünüz makarnaya karıştırın. Afiyet olsun.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011