Kaşarlı Markarna Tarifi

10 Ekim 2010 Pazar

Kaşarlı Markarna Tarifi


MALZEMELER
iki kaşık Margarin Yağ
1 Paket Makarna
Kaşar peyniri
Salça

YAPILIŞI
öncelikle makarnayı haşlıyoruz dikkat edilmesi gereken yer makrnanaın fazla pişmemesi diri olması daha sonra makarnayı haşladığımız sudan bir bardak ayırıp makarnayı süzüyoruz hafif soğuk su tutuyoruz. daha sonra tenceremize margarin atıyoruz eridiğinde salçayı atıp kavuruyoruz daha sonra makarna haşlarkenki ayırdığımız suyu ekliyoruz istenilen kıvam sağlanılıyor ve makarnayı katıyoruz güzelce karıştırıyoruz. daha sonra kaşarımızmı rendeliyoruz makarnanın üzerine serperek servis yapıyoruz süper

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011