Lezize Farfelline (fiyonk) makarna Tarifi

11 Ekim 2010 Pazartesi

Lezize Farfelline Tarifi


MALZEMELER
Yarım paket farfelline (fiyonk) makarna
5 adet kokteyl sosis
2 domates
10 adet siyah zeytin
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı kuru fesleğen
tuz, kırmızı pul biber



YAPILIŞI
Makarnalar tuz ve biraz yağ ilave edilmiş suda istenen yumuşaklığa gelene kadar haşlanır, süzülür.
Sosis, kabukları soyulmuş domates, çekirdekleri çıkarılmış zeytin ve sarımsaklar ufak küpler şeklinde doğranır. Tüm malzemeler karıştırılır ve önceden ısıtılmış zeytinyağında domatesler ezilene kadar pişirilir. Haşlanan makarnayla harmanlanır ve servis yapılır.
Afiyet şeker olsun...

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011