" » Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli" Açıklama : resimli Börekler oktay usta video "Kıymalı Kol Böreği

20 Kasım 2011 Pazar

" » Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli" Açıklama : resimli Börekler oktay usta video "Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli"  Börekler tarifleri yemek tarifi7 kategorisi altındaki  "Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli" başlıklı yemek tarifini sunar: yayın tarihi  Pazar, 13 Kas 2011                          Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli yemek tarifini en kolay sekilde sizlere anlatmaya calıştık. sitemizde  daha fazla Börekler tarifi bulabilirsiniz, kolay gelsin.

Kıymalı Kol Böreği resimli tarifi
Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli

Malzemeler 
4 Su Bardağı Un
1 Su Bardağı Nişasta
1 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Sıvıyağ
1/2 Su Bardağı Yoğurt
1 Çay Kaşığı Karbonat
1 Yumurta
250 gr Margarin
2 Çorba Kaşığı Sirke
İç Malzemesi
300 gr Kıyma
3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
4 Soğan
Tuz, Karabiber

Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli anlatımlı resimli tarifi Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli video borekler

1 – Çukur bir kaba yumurtayı kırın.Süt sıvıyağ, yoğurt,karbonat ve sirkeyi ekleyin.Unu yavaş yavaş ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın.Hamurun yumuşaklığını sağlamak için gerekirse biraz daha un ilave edebilirsiniz.
2 – Hazırladığınız hamurdan 20 eşit büyüklükte hamur parçası koparın.Üzerlerini nemli bezle örterek 20 dakika dinlenmeye bırakın.
3 – Diğer tarafta soğanları küp şeklinde doğrayın.Tencerede yağı kızdırıp soğanları kavurun.Kıymayı ilave ederek kısık ateşte kavurun.Tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın.
4 – Hamur bezelerini nişasta serperek tabak büyüklüğünde açın.On hamuru aralarına nişasta serperek üst üste yerleştirin.Ve yine nişasta serperek merdaneyle açabildiğiniz kadar inceltin. 5 – Aynı işlemi diğer on beze için de gerçekleştirin.Açılmış iki yuvarlak hamuru ortadan ikiye kesin.Düz kenarlara uzunlamasına harç malzemesini yayın.Hamuru rulo şeklinde sarın.Diğer hamurlar için de aynı işlemi tekrarlayın.Hamur rulolarını gevşek bir şekilde yuvarlayarak tepsiye yerleştirin.
6 – Hamurların üzerine eritilip soğutulmuş margarin dökün. Bıçakla dilimleyin.Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede kızartın Sıcak olarak servis yapın.

Benzer yemek tarifleri:

  1. Elmalı Yulaflı Ekmek Tarifi Resimli (5) Resimli Elmalı Yulaflı Ekmek Tarifi Elmalı Yulaflı Ekmek nasıl yapılır Malzemeler: 2¼ bardak beyaz un ½ bardak yulaf ezmesi ¼ tatlı kaşığı instant kuru maya 1 portakal büyüklüğünde eski hamur*,...
Kategori Etiketler: Börekler tarifi ,detaylı Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli anlatım,pratik Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli tarifleri,Börekler diyet tarifleri,oktay usta Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli videolu anlatım,Börekler saglıklı beslenme,kolay Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli tarifleri oktay usta  , resimli Börekler tarifleri ,Börekler video, oktay usta Börekler tarifleri oktay ustadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli tarifi , pratik Börekler tarifleri ,kolay Börekler tarifleri,resimli  Börekler  tarifleri , Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli tarifleri anlatımı ,Börekler tarifi ,resimli videolu Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli tarifi,oktay usta Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli tarifi,Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli resimleri,Kıymalı Kol Böreği Tarifi Resimli ara

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011