'Rostolu Kanepe' Sandviç - Kanepeler tarifleri Salı, 15 Kas 2011

18 Kasım 2011 Cuma

'Rostolu Kanepe' Sandviç - Kanepeler tarifleri Salı, 15 Kas 2011

Açıklama : Sandviç - Kanepeler tarifleri yemek tarifi7 kategorisi altındaki "Rostolu Kanepe" başlıklı yemek tarifini sunar: yayın tarihi Salı, 15 Kas 2011 . Açıklama: Rostolu Kanepe yemek tarifini en kolay sekilde sizlere anlatmaya calıştık. sitemizde daha fazla Sandviç - Kanepeler tarifi bulabilirsiniz, kolaya gelsin.

 

Açıklama : Rostolu Kanepe anlatımlı resimli tarifi Rostolu Kanepe video sandvic kanepeler
Kaç Kişilik 4

 

Süre 20 dk
Zorluk Derecesi: Kolay

 

Kullanılan Malzemeler:
  1. 4 dilim dana eti, haşlanmış
  2. 4 dilim francala ekmeği
  3. 1 adet biber turşusu
  4. 1/2 demet maydanoz
  5. 4 adet yumurta
  6. 60 gr kapari
  7. zeytinyağ
  8. tuz
Hazırlık
    Tarifin Hazırlanışı
    1. Dana etini tuzlayıp, içine yeteri miktarda zeytinyağ koyduğunuz bir tavaya atın, orta ateşte arada bir çevirerek her iki tarafınıda kızartın. Yumurtaları katı olarak haşlayın, aklarını sarılarından ayırın. Et parçalarını birer parça olacak şekilde ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirin. Üzerine ince kıydığınız maydanoz, yumurta akı, biber ve kapariyi dizin. Yumurta sarılarını en üste, ekmeğin ortasına yerleştirdikten sonra, servis yapın.

     

    Benzer yemek tarifleri:

    1. Füme Balık Tabağı Tarifi Resimli (5.5) Füme Balık Tabağı Nasıl hazırlanır Resimli Füme Balık Tabağı Tarifi Füme Balık Tabağı Yapılışı Füme Balık Tabağı İçin Kullanılan Malzemeler 1 dilim somon füme 1 dilim mersin füme 1 dilim...
    2. Etli Ekmek (5.6) Açıklama : Alıntıdır… Zorluk Derecesi: Kolay Kullanılan Malzemeler: humur için, 5.su bardak un 2.5 su bardağı su tuz içi için..500.gr kıyma ,2 soğan ,4 domates,5 sivri biber,maydanoz,tuz karabiber ,pul biber...
    3. Ançuezli kanepe (6.1) MALZEMELER 20 adet tuzlu kraker 20 adet rulo biçiminde ançuez 100 gr krem peynir 2 çay kaşığı oda ısısında bira HAZIRLANIŞI Krem peyniri çatalla ezin ve birayı yavaş yavaş ilave...
    4. Karışık Pizza Tarifi Resimli (6.2) Karışık Pizza Tarifi Resimli Pizza tarifleri resimli Karışık Pizza Tarifi Resimli Karışık Pizza Tarifi Karışık pizza malzemeleri 25 gram maya Yarım su bardağı süt 40 gram toz şeker 500 gram...
    5. Izgara Dana Pirzola Tarifi,yapılışı (6.4) Izgara Dana Pirzola Tarifi,Izgara Dana Pirzola yapılışı,Izgara Dana Pirzola nasıl yapılır,Izgara Dana Pirzola,Izgara Dana Pirzola nasıl pişirilir Izgara Dana Pirzola Tarifi,yapılışı Malzemeler, 2 parça dana pirzola 1 tatlı kaşığı biberiye...
    6. Ton Balikli Kanepe (6.5) Açıklama : Kaç Kişilik 4 Süre 15 dk Zorluk Derecesi: Kolay Kullanılan Malzemeler: 2 kutu tonbalığı Bol yeşil soğan (kıyılmış) Bol dereotu (kıyılmış) Ezilmiş sarımsak Dövülmüş ceviz içi Mayonez tuz,...
    7. Kırmızı Biberli Dana Tarifi Resimli (6.6) Kırmızı Biberli Dana Tarifi Kırmızı Biberli Dana nasıl yapılır Kırmızı Biberli Dana yapılışı Kırmızı Biberli Dana Tarifi Resimli Kırmızı Biberli Dana İçin Kullanılan Malzemeler : 1 kg. kemiksiz dana eti...
    8. Pastırmalı Labneli Börek (6.8) Açıklama : Alıntıdır… Zorluk Derecesi: Kolay Kullanılan Malzemeler: 1 adet yufka 4 dilim pastırma 8 çay kaşığı labne 8 dilim kaşar peynir 1 adet yumurta sarısı Hazırlık Tarifin Hazırlanışı Yufka...
    9. Tonton Kanepe (7.1) MALZEMELER 3 adet orta boy ton balığı konservesi 6 yemek kaşığı mayonez ve 1 kahve fincanı ılık su 3 adet (sadece 3 dal) taze yeşil soğan (çok incecik doğranacak) Yarım...
    10. Salamlı Kanepe (7.2) Açıklama : Kaç Kişilik 4 Süre 15 dk Zorluk Derecesi: Kolay Kullanılan Malzemeler: 6 dilim tost ekmeği Krem peynir Kaşar peynir Salam Kürdan Hazırlık Tarifin Hazırlanışı Ekmeklerin yanlarını kesin ve...
    11. Zeytinli kanepe(milföy hamurundan) (7.3) Açıklama : Şerit halinde önce 3 e daha sonra 2 ye böldüğümüz milföy hamuru parçalarının içine çekirdeği çıkartılmış zeytinleri koyup, hamuru rulo şeklinde kapayacağız,üzerine yumarta sarısı ve susam sürüp,fırına vereceğiz,çok...
    12. Peynirli Kanepe (7.5) MALZEMELER 225 gr beyaz peynir 2 adet limonun suyu 6 dilim francala ekmeği 1/4 su bardağı zeytinyağı HAZIRLANIŞI Peyniri tuzundan arınması için 30-40 dakika bol suda bekletin. Sonra suyunu süzün...
    13. Dana Şinitzel Tarifi Resimli (7.5) Dana Şinitzel Tarifi Resimli Dana Şinitzel Tarifi Resimli Dana Şinitzel Tarifi DANA ŞİNİTZEL MALZEME: 500 gram dana eti ince dövülmüş 1 fincan rende kaşar 1 kaşık un 2 bardak galeta...
    14. Jambonlu Kanepe (8.4) MALZEMELER 6 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 6 adet kornişon 6 dilim jambon 60 gr tereyağ HAZIRLANIŞI Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp...
    15. Dilli Kanepe (9.2) Açıklama : Kaç Kişilik 10 Süre 15 dk Zorluk Derecesi: Kolay Kullanılan Malzemeler: 10 dilim francala ekmeği 1 tatlı kaşığı hardal 20 adet yeşil zeytin 10 dilim füme dil 2...
    Kategori Etiketler: Sandviç - Kanepeler tarifi ,Sandviç - Kanepeler diyet tarifleri,Sandviç - Kanepeler saglıklı beslenme, resimli Sandviç - Kanepeler tarifleri ,Sandviç - Kanepeler video, oktay usta Sandviç - Kanepeler tarifleri , pratik Sandviç - Kanepeler tarifleri ,kolay Sandviç - Kanepeler tarifleri,resimli Sandviç - Kanepeler tarifleri , Rostolu Kanepe ara,Rostolu Kanepe video ,Resimli Rostolu Kanepe tarifi, oktay usta Rostolu Kanepe tarifi,Sandviç - Kanepeler,Rostolu Kanepe,videolu Rostolu Kanepe tarifi,Rostolu Kanepe resim

    Benzer Yazılar



    0 yorum:

    Yorum Gönder

    Yemek Tarifleri Copyright © 2011