kuru orman meyveli tart

2 Temmuz 2012 Pazartesi


Nefis et yemekleri tarifleri  En güzel Kuru Meyveli Türlü Tarifi
Malzemeler
500 gr. kuşbaşı et
10 adet kuru kayısı
10 adet çekirdeği çıkarılmış kuru
Erik
1 kahve fincanı kuru üzüm
1 çorba kaşığı Hindistan cevizi
1 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Harcı İçin:
2 adet soğan
2 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı nişasta
Tuz, Karabiber
Üzerine: Rendelenmiş kaşar peyniri
Kuru Meyveli Türlü Tarifi
Çitler tuzlu suda haşlanıp, süzgeçten geçirildikten sonra bir kâseye alınır. İkiye bölünmüş kuru kayısı, çekirdeği çıka­rılmış kuru erik, yıkanmış kuru üzüm, Hindistan cevizi, dol­malık fıstık eklenir. Hepsi birlikte harmanlanıp, bir fırın tepsi­sine yayılır. Soğanları iri küp biçiminde doğranır. Margarin ile tavada sotelenir ve ocaktan alınır. Limon suyu, hardal, tuz, karabiber, kekik, nişasta ve istenirse etin haşlama suyundan biraz alınıp karıştırılır ve tepsideki etlerin üzerine gezdirilir. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpilir. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 5-10 dakika pişirilir.
Kolay pratik Kuru Meyveli Türlü Nefis et yemekleri tarifleri
Kategori : : Et yemekleri tarifleri
Etiketler:Resimli Et yemekleri tarifleri tarifleri,Videolu resimli Et yemekleri tarifleri tarifleri, Oktay usta resimli Et yemekleri tarifleri tarifleri

Benzer Tarifler

  • Meyveli Cup  

    Meyveli Cup  

    Nefis tatli tarifleri  En güzel Meyveli Cup Tarifi Malzemeler 250 gr, çilek 2 adet kivi 2 adet muz [...]

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011