‘Sebze Yemekleri’ kategorisi için arşiv Patlıcan Dolması Tarifi Resimli

14 Kasım 2011 Pazartesi

‘Sebze Yemekleri’ kategorisi için arşiv

Patlıcan Dolması Tarifi Resimli

Pazar, 13 Kas 2011düzenleyorum yok

Patlıcan Dolması Tarifi
Patlıcan Dolması yapılışı
Patlıcan Dolması nasıl yapılır

Patlıcan Dolması Tarifi Resimli

devamını oku…

Categories:Sebze YemekleriTags:

Sebzeli Kiş Lorraine Tarifi Resimli

Pazar, 13 Kas 2011düzenleyorum yok

Sebzeli Kiş Lorraine Resimli
Sebzeli Kiş Lorraine Tarifi
Sebzeli Kiş nasıl yapılır,
Sebzeli Kiş Tarifi Resimli

Sebzeli Kiş Lorraine Tarifi Resimli anlatımlı resimli tarifi Sebzeli Kiş Lorraine Tarifi Resimli video sebze yemekleri

devamını oku…

Categories:Sebze YemekleriTags:

Patatesli Biber Dolması Tarifi Resimli

Pazar, 13 Kas 2011düzenleyorum yok

Patatesli Biber Dolması Tarifi
Patatesli Biber Dolması yapılışı
Patatesli Biber Dolması nasıl yapılır

Patatesli Biber Dolması Tarifi Resimli

devamını oku…

Categories:Sebze YemekleriTags:

Vişne Yalancı Dolması Tarifi Resimli

Pazar, 13 Kas 2011düzenleyorum yok

Vişne Yalancı Dolması Tarifi
Vişne Yalancı Dolması yapılışı
Vişne Yalancı Dolması nasıl yapılır

Vişne Yalancı Dolması Tarifi Resimli

devamını oku…

Categories:Sebze YemekleriTags:

Şalgam Dolması Tarifi Resimli

Pazar, 13 Kas 2011düzenleyorum yok

Şalgam Dolması Tarifi
Şalgam Dolması nasıl yapılır
Etli Şalgam Dolması Tarif
i

Şalgam Dolması Tarifi Resimli

devamını oku…

Categories:Sebze YemekleriTags:

oldukca lezzetlı zeytinyaglı taze fasulye resımli tarif

Pazar, 13 Kas 2011düzenleyorum yok

Zeytinyaglı taze fasulye resımli tarif
taze fasulye zeytınyaglı nasıl pişirilir resımli?
zeytınyaglı fasulye tarifi

oldukca lezzetlı zeytinyaglı taze fasulye resımli tarif anlatımlı resimli tarifi oldukca lezzetlı zeytinyaglı taze fasulye resımli tarif video sebze yemekleri

1 kg fasulye için 2 baş iri soğanı doğrayın. Tencerenizin dibine önce 5 yemek kaşığı zeytinyağını koyun .zeytın yagı bıraz bol olursa daha lezzetlı oluyor. Sonra doğranmış soğanları atınız bıraz pembeleşene dek kavurunuz sonra renk bıraz kırmızımsı olsun dersenız ben soluk renk sevmem kaşıgın ucu ıle bırazcık salça ılave edelım.en üste fasulyeyi yayın, iki tatlı kaşığı tuz ve 2 adet kesme şeker koyduktan sonra tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte 15-20 dakika, arasıra karıştırarak pişirip , fasulyelerin renginin koyulaşmasını bekleyin. Soğanlar görünmez olup, fasulyeler tamamen koyu yeşile dönüp , yemek hacimce küçüldüğünde , rendelediğiniz 5-6 tane domatesi koyun, ve kısık ateşte kapagını kapatıp kendı suyu ıle sararmasını bekleyın 5 dakıka kadar daha kısık ateşte kavrulduktan sonra ıçıne bır çay bardagı fasulyenız cok taze degılse bır su bardagı sıcak su ılave edıp kısık ateşte pişirilmeye bırakınız
. (Asla fazla su eklemeyin, fasulye pişerken kendi suyunu bırakıyor bu nedenle gereğinden fazla koyarsanız yemeğiniz lezzetsiz olur.) ve 40 -50 dakika kadar pişirin ve ateşi kapatmadan önce fasulyelerin diriliğini kaybettiğine emin olun. Yemeği, pişirdiğiniz tencerede soğutun. Tadını alması için bir gece dinlendirdikten sonra servis yapın.
Yanına taze nane yapraklarıyla süslenmiş cacık yapmayı unutmayın.

devamını oku…

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011