HİNDİSTAN CEVİZLİ KAKAOLU KURABİYE

8 Ocak 2010 Cuma

Malzemeler:
1,5 çay bardağı şeker
100 gram margarin
1,5 su bardağı mısır nişastası
3 çorba kaşığı Hindistan cevizi
3 çorba kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
3 su bardağı un
2 adet yumurta


Yapılışı: Yumurta hariç tüm malzemeyi geniş bir kapta karıştırın. Üzerine yumurtaları kırıp yoğurun. Hazırladığınız hamuru ister ceviz büyüklüğünde yuvarlayın isterseniz de kalıplarla şekillendirin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 15 dakika kadar pişirin. Servis edeceğiniz zaman Hindistan cevizi ile süsleyin. Afiyet olsun.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011