Perişan kurabiye tarifi

3 Mart 2010 Çarşamba

Nefis harika bir tat..
Malzemeler: Yarım paket katıyag- 1 su bardağı sıvı yağ- 2 yumurta- kabartma tozu- 1 su bardagı pudra sekeri- 1 cay kasıgı daha azda olabilir tarcın- 1 yemek kasıgı yogurt- istege göre biraz iri kıyılmış ceviz- damla cıkolata ve kuru üzümaldıgı kadar un(kulak memesi yumusaklıgına gelene kadar).


Hazırlanışı: Ceviz çikolata üzüm hariç diğerlerinin hepsi iyice karıştırılır,yogur (yağı eritmeyi unutma!)istenen kıvama gelince ceviz üzüm ve çikolata ilave edip, karıstır.pişirme kağıdının üzerine istediğin buyuklukte parcalar koparıp tepsiye at, şekil verme, kendi halinde kalsın-bu yüzden adı perişan....
Üzümlüsünü de tavsiye ediyorum harika oluyor.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011