Yalancı Börek

29 Ekim 2008 Çarşamba

MALZEMELER
Dilediğiniz kadar tost ekmeği
2 adet yumurta
1/2 litre süt
beyaz peynir
maydanoz
dereotu
bir miktar kekik

HAZIRLANIŞI
Tepsiyi sıvı yağla yalayın. 1 kat tost ekmeğini dizin. Yumurtayı sütle çırpın. Bir kısmını kaşık yardımıyla bir kısmını da ekmeklerin üzerine
dökün. Elinizdeki peyniri çatal yardımıyla ezip
baharatlarla (maydanoz, dereotu,kekik)iyice karıştırın. Bunun da yarısını ekmeğin üzerine koyun. Bir kat daha ekmek dizin ve kalan sütlü yumurtayı tekrar ekmeklere yedirin. Kalan peyniri de üzerine koyup peynirler eriyene
kadar(10 dk.) fırında tutun.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011