FIRINDA ŞEHRİYELİ KUZU KOL

29 Ekim 2008 Çarşamba





1 kuzu kol
1 paket şehriye
1 soğan
1 çorba k. salça
2 biber
1 domates
sıvıyağ
tuz, etsuyu

HAZIRLANIŞI:
1 adet kuzu kolu tencerede pişirin.
Tencereye sıvıyağı alın.
Üzerine 1 paket şehriyeyi ilave edin.
Üzerine yemeklik kesilmiş soğanı ekelyin ve
birlikte kavurun.
Pilavı fırın kabına alın.Üzerine 1 adet kuzu kolu
yerleştirin.
Pilavın yan kısımlarına küp kesilmiş soğanı ve
domatesi ekleyin.
Üzerine etsuyu ev sıcak su ekleyin.
Fırın kabını önceden ısıtılmış 180 dercelik fırına verin


Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011