dut reçeli oktay usta,dut reçeli tarifi oktay usta,dut marmelatı

18 Haziran 2012 Pazartesi


malzemeler
250 gr. kuru dut
2,5 su bardağı şeker
1/2 limon
tarifi
Kuru dutları yıkayıp, 2 su bardağı su ile yumuşayıncaya kadar pişiriniz. Tel süzgeçten geçirip tekrar tenceresine koyunuz. Şeker ilâve edip kıvamı gelinceye kadar kaynatınız. Limon suyu katınız. Sıcakken kavanozlara boşaltıp soğuyunca kapağını sıkıca kapatınız.

sponsorlu bağlantılar

dut reçeli oktay usta,dut reçeli tarifi oktay usta,dut marmelatı

Benzer yemek tarifleri:

  1. Güveçte Pastırmalı Kuru Fasulye Tarifi Resimli (7.3)
  2. Kuru Üzümlü Kek (7.4)
  3. Kuru Meyveli Cevizli Kek Tarifi (7.5)
  4. Resimli Paça Çorbası Tarifi (7.5)
  5. Kayısı marmelatı Nasıl Yapılır (7.6)
  6. Kuru fasulyenin en tatlı hali.. (7.6)
  7. Armut Marmelatı Nasıl Yapılır (7.8)
  8. Zeytinyağlı Lahana Dolması (7.8)
  9. Kuru Fasülye Tavası (7.8)
  10. Kuru Meyvelİ Şarlot (7.9)
  11. Kurutulmuş Kuşburnu Marmelatı (7.9)
  12. Paça Çorbası Terbiyeli (8)
  13. Ayva Marmelatı Nasıl Yapılır (8)
  14. Erik Marmelatı (8.1)
  15. Kuru Patlıcan Dolması (8.3)
  16. Kuru Kaysı Reçeli (8.5)
  17. Ayva Marmelatı (8.6)
  18. Kuru Incir Tatlısı (Resimli) (8.6)
  19. Armut Marmelatı Tarifi Resimli (8.7)
  20. Ayva Marmelatı Tarifi Resimli (9.3)
  21. Erik Marmelatı Tarifi,Erik Marmelatı Nasıl Yapılır (9.4)
  22. Elma Marmelatı Tarifi,Elma Marmelatı Nasıl Yapılır (9.6)
  23. Balkabağı Marmelatı Tarifi Resimli (10.1)
  24. Kapama Tarifi Resimli (10.1)
  25. Çilek Marmelatı Tarifi Resimli (10.2)
  26. Çilek Marmelatı Nasıl Yapılır (10.3)
  27. Vişne Marmelatı Nasıl Yapılır (10.3)
  28. Narenciye marmelatı tarifi,Narenciye Marmelatı nasıl Yapılır (10.7)
  29. Elma Reçeli Tarifi-elma reçeli nasıl yapılır Resimli (12.8)
  30. Kestane Marmelatı (22.4)

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011