Kolay Tavuk Kızartması tarifi, Pratik Tavuk Kızartması Oktay Usta tarifi,Tavuk Kızartması malzemeleri,Resimli Tavuk Kızartmas

19 Haziran 2012 Salı


Özet » Nefis tavuk yemekleri  En güzel Tavuk Kızartması Tarifi Malzemeler. TAVUK KIZARTMA(4 kişilik) * 1 tane orta boy tavuk * Tuz ve biraz karabiber … Kızarma Tarifi: 1 – Önce tavuğu iyice yıkayarak temizleyin, but ve kanatları bağlanarak birleştirilir, isteğinize bağlı olarak boyun ya da kanatları ayırabilirsiniz. Tavuğu tuz ve karabiber ile birlikte iyice

Nefis tavuk yemekleri  En güzel Tavuk Kızartması Tarifi
Malzemeler.
TAVUK KIZARTMA(4 kişilik)
* 1 tane orta boy tavuk
* Tuz ve biraz karabiber
8040da2188872962963 Tavuk Kızartması  
Kızarma Tarifi:
1 – Önce tavuğu iyice yıkayarak temizleyin, but ve kanatları bağlanarak birleştirilir, isteğinize bağlı olarak boyun ya da kanatları ayırabilirsiniz. Tavuğu tuz ve karabiber ile birlikte iyice ovun.
2 – Kızartma tarifleri kriterlerine uygun biçimde ısıtılmış termik tabanlı bir tencereye koyun, elinizle bastırın ve bir süre kızartın. Bu kızartma işlemi dört yüzü için de yapılır.
3 – Daha sonra da tencerenin kapağı sıkıca kapatılır. Isı ayarı yapıldıktan 30 dakika sonra tenceredeki tavuk ters yüz edilerek 30 akika daha pişirilir. İstenirse tavuğun üzerine sos ilave edilerek servis yapılır.
Kolay pratik Tavuk Kızartması Nefis tavuk yemekleri

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011