risotto tarifi oktay usta

18 Haziran 2012 Pazartesi


 Malzemeler
400 GR BALDO PİRİNÇ
50 GR BEYAZ PEYNİR
1 ADET ORTA BOY HAVUÇ
YETERİNCE SU
1 ADET ORTA BOY KABAK
YETERİNCE TUZ VE KARABİBER
200 GR MANTAR
1/4 DEMET MAYDONOZ
4 TABLET ET SU
50 GR TEREYAĞ
Yapılışı
BİR TAVA ALINARAK, İÇİNE PİRİNÇ, HAVUÇ, KABAK VE MANTAR ATILIP, KURU ŞEKİLDE SOTE EDİLDİKTEN SONRA İKİ DAKİKA ATEŞTE KAVRULUR>BAŞKA BİR KAPTA SU VE ET SU TABLETLERİ KARIŞTIRILARAK KAYNATILIR> SONRA KAYNAMIŞ SU KEPÇE YARDIMIYLA , PİRİNCLERİN BULUNDUĞU KABA DÖKÜLÜR> SUYUNU ÇEKTİKCE SU İLAVE EDİLİR> HAFİF PİŞMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN MAYDONOZ İLAVE EDİLİR PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE RENDELENMİŞ BEYAZ PEYNİR DÖKÜLEREK SERVİSE SUNULUR>


sponsorlu bağlantılar

risotto tarifi oktay usta,domatesli risotto tarifi,domateslirisotto tarifi,risotto tarifi domatesli

Benzer yemek tarifleri:

  1. Kırmızı Pancar Eşliğinde Levrek Tarifi Yapılışı (6.7)
  2. İtalyan Salatası (6.7)
  3. Ibni Sina Pilavi (6.7)
  4. Balık yahnisi Tarifi, Malzemeleri, Yemek Yapılışı (6.9)
  5. Fettucini (İTALYAN) (6.9)
  6. Ravioli ( İtalyan Mantısı) (6.9)
  7. Balik yahnisi (7)
  8. Salçalı İtalyan Pidesi (7.1)
  9. İtalyan Bisküvi (7.1)
  10. Kağıtta levrek Tarifi, Malzemeleri, Yemek Yapılışı (7.3)
  11. fırında kabak mücver (7.3)
  12. Kabakta sandal sefası (7.5)
  13. Deli çorbası (7.6)
  14. Yoğurt soslu sebze kızartması (7.8)
  15. Havuçlu Kabak Salatası (Fotoğraflı) (7.8)
  16. Italyan mutfaği (7.9)
  17. Japon mutfağı / Tempura (8.1)
  18. Küçük İtalyan Frittataları Tarifi,Malzemeleri & Yapılışı (8.2)
  19. Küçük İtalyan Frittataları (8.4)
  20. Safranlı Kabak Mücver (8.4)
  21. Tuzlu ,Dereotlu Kek (resimli) (8.5)
  22. İtalyan Balık Yahnisi (8.7)
  23. Peynirli Mantar Dolmasi [Resimli] (9.4)
  24. Tempura (9.6)
  25. Italyan usulü Tavuk (10)
  26. italyan mutfağı/ Mantar Dolması (10.1)
  27. Sebzeli Kek (resimli) (10.4)
  28. * Peynirli Çorba * (RESİMLİ) (10.7)
  29. Minestrone (İtalyan Sebze Çorbası) (10.9)
  30. Deniz Mahsullü Risotto Tarifi Yapılışı (11.9)

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011