Malzemeler
400 GR BALDO PİRİNÇ
50 GR BEYAZ PEYNİR
1 ADET ORTA BOY HAVUÇ
YETERİNCE SU
1 ADET ORTA BOY KABAK
YETERİNCE TUZ VE KARABİBER
200 GR MANTAR
1/4 DEMET MAYDONOZ
4 TABLET ET SU
50 GR TEREYAĞ
50 GR BEYAZ PEYNİR
1 ADET ORTA BOY HAVUÇ
YETERİNCE SU
1 ADET ORTA BOY KABAK
YETERİNCE TUZ VE KARABİBER
200 GR MANTAR
1/4 DEMET MAYDONOZ
4 TABLET ET SU
50 GR TEREYAĞ
Yapılışı
BİR TAVA ALINARAK, İÇİNE PİRİNÇ, HAVUÇ, KABAK VE MANTAR ATILIP, KURU ŞEKİLDE SOTE EDİLDİKTEN SONRA İKİ DAKİKA ATEŞTE KAVRULUR>BAŞKA BİR KAPTA SU VE ET SU TABLETLERİ KARIŞTIRILARAK KAYNATILIR> SONRA KAYNAMIŞ SU KEPÇE YARDIMIYLA , PİRİNCLERİN BULUNDUĞU KABA DÖKÜLÜR> SUYUNU ÇEKTİKCE SU İLAVE EDİLİR> HAFİF PİŞMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN MAYDONOZ İLAVE EDİLİR PİŞTİKTEN SONRA ÜZERİNE RENDELENMİŞ BEYAZ PEYNİR DÖKÜLEREK SERVİSE SUNULUR>
sponsorlu bağlantılar
risotto tarifi oktay usta,domatesli risotto tarifi,domateslirisotto tarifi,risotto tarifi domatesli
Benzer yemek tarifleri:
- Kırmızı Pancar Eşliğinde Levrek Tarifi Yapılışı (6.7)
- İtalyan Salatası (6.7)
- Ibni Sina Pilavi (6.7)
- Balık yahnisi Tarifi, Malzemeleri, Yemek Yapılışı (6.9)
- Fettucini (İTALYAN) (6.9)
- Ravioli ( İtalyan Mantısı) (6.9)
- Balik yahnisi (7)
- Salçalı İtalyan Pidesi (7.1)
- İtalyan Bisküvi (7.1)
- Kağıtta levrek Tarifi, Malzemeleri, Yemek Yapılışı (7.3)
- fırında kabak mücver (7.3)
- Kabakta sandal sefası (7.5)
- Deli çorbası (7.6)
- Yoğurt soslu sebze kızartması (7.8)
- Havuçlu Kabak Salatası (Fotoğraflı) (7.8)
- Italyan mutfaği (7.9)
- Japon mutfağı / Tempura (8.1)
- Küçük İtalyan Frittataları Tarifi,Malzemeleri & Yapılışı (8.2)
- Küçük İtalyan Frittataları (8.4)
- Safranlı Kabak Mücver (8.4)
- Tuzlu ,Dereotlu Kek (resimli) (8.5)
- İtalyan Balık Yahnisi (8.7)
- Peynirli Mantar Dolmasi [Resimli] (9.4)
- Tempura (9.6)
- Italyan usulü Tavuk (10)
- italyan mutfağı/ Mantar Dolması (10.1)
- Sebzeli Kek (resimli) (10.4)
- * Peynirli Çorba * (RESİMLİ) (10.7)
- Minestrone (İtalyan Sebze Çorbası) (10.9)
- Deniz Mahsullü Risotto Tarifi Yapılışı (11.9)
0 yorum:
Yorum Gönder