TAVUKLU ŞEHRİYE ÇORBASI

11 Aralık 2009 Cuma

Malzemeler





1 adet tavuk göğsü

1 su bardağı tel şehriye

2 yumurta

1 su bardağı un

3 çorba kaşığı yoğurt

10 su bardağı su

2 çorba kaşığı margarin veya yarım çay bardağı sıvı yağ

Tuz karabiber

Yapılışı





Tencereye 6 su bardağı sıcak su koy ve tavuğu içine at. 30dak.pişir.Tavuk suyunu başka bir tencereye süz ve 3 su bardağı daha sıcak su koy. 1 bardak şehriyeyi ilave edip 5 dak.pişir. Başka bir kapta yoğurt,un ve yumurta sarısını çırp. Karışımı yani terbiyesini şehriyeli ...

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011