TERE ÇORBASI

11 Aralık 2009 Cuma

TERE ÇORBASI





Malzemeler





* 1 demet tere (roka da kullanabilirsiniz)

* 1 yemek kaşığı tereyağı

* 2 yemek kaşığı un

* 3 su bardağı süt

* 1 su bardağı hazır çiğ

* 1 çay kaşığı tuz

* 1 çay kaşığı karabiber

* 1 çay kaşığı kırmızı pul biber

Yapılışı





Terenin saplarını ayıklayıp, yıkadıktan sonra 3 bardak su ilavesiyle 7-8 dakika haşlayın.

Soğuyunca el blenderiyle veya mutfak robotuyla püre haline getirin.

Tencereye yağı koyun. Unu ekleyip, sararıncaya kadar kavurun. Tereli suyu ...

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011