Mantarlı Bavette makarna Tarifi

11 Ekim 2010 Pazartesi

Mantarlı Bavette Tarifi


MALZEMELER
1 paket Bavette makarna
500 gr.mantar
1 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı tereyağı
50 gr.çiğ krema
Tuz, karabiber

YAPILIŞI
Mantarları ince ince kıyın. Orta boy tencerede zeytinyağını kızdırın. Tereyağı ve sarımsak ilave edin bir süre sonra sarımsakları çıkarın.

Tereyağı eridiğinde, mantarları katıp 7-8 dakika kısık ateşte pişirin. Tuz ve biberi kontrol edin, makarna paketinde tarif edildiği şekildi pişirdiğiniz makarnayı ve çiğ kremayı mantarla iyice karıştırın. Sıcak servis yapın.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011