Peynirli Gnochetti makarna Tarifi

11 Ekim 2010 Pazartesi

Peynirli Gnochetti Tarifi


MALZEMELER
1 paket Gnochetti makarna
3 ½ yemek kaşığı tereyağı
60 gr.çiğ krema
50 gr.gravyer peyniri (rendelenmiş)
1 su bardağı taze kaşar (rendelenmiş)
60 gr.dil peyniri (rendelenmiş)
1 su bardağı eski kaşar peyniri (rendelenmiş
Tuz, karabiber

YAPILIŞI
Makarna paketinde tarif edildiği süreden 1-2 dakika daha az pişirin ve hala diri iken ateşten kaldırıp soğuk sudan geçirin daha sonra hazırladığınız makarnayı borcama alarak içine krema ve tereyağı ilave edip karıştırın.

Son olarak 4 çeşit peynir, tuz ve karabiber katarak karıştırın borcamı önceden ısıtılmış fırında 220 derecede 5 dakika pişirin. Bütün peynirlerin erimiş olmasına dikkat edin.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011