Pastırmalı Makarna Tarifi

11 Ekim 2010 Pazartesi

Pastırmalı Makarna Tarifi


MALZEMELER
150 gr pastırma
3 çorba kaşığı katı(isteğe göre sıvı yağ)
2 çorba kaşığı iç bezelye
Yarım paket Fiyonk Makarna
Tuz

YAPILIŞI
Pastırmayı şerit biçiminde ince ince kesin, 1,5 çorba kaşığı yağı tencerede eritin. Yağ kızmadan içine paztırmanın üzerindeki çemenden 1 tatlı kaşığı koyup karıştırın. Yağ kızınca pastırmaları ve bezelyeleri katın 10 dakika tencerenin kapağı kapalı pişirin.

Makarnayı tuzlu suda haşlayın, süzün ve geri kalan yağı ilave edin. Pişirdiğiniz pastırmalı bezelyeli sosu üzerine ilave edin ve harmanlayın.

Sıcak servis tabağında servis yapın.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011