Ton Balıklı Conchiglie makarna Tarifi

12 Ekim 2010 Salı

Ton Balıklı Conchiglie Tarifi


MALZEMELER
1 paket Conchiglie makarna
200 gr.ton balığı (konserve)
500 gr.domates
1 diş sarımsak
1 demet maydanoz
3 yemek kaşığı zeytinyağı
10 gr.çiğ krema
Tuz

YAPILIŞI
Kabuğu soyulmuş domatesleri küp şeklinde doğrayın ve bir tavada maydanoz, sarımsak, tuz, zeytinyağı ve tonbalığı ile karıştırın. 5-7 dakika pişirin ayrı bir kapta edildiği şekilde pişirdiğiniz Conchiglie makarna ile karıştırıp ateşte 2 dakika daha tutun. Daha sonra üzerine kremayı dökün ve iyice karıştırın. Maydanozla süsleyip sıcak servis yapın.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011