Üç Peynirli Spaghetti Tarifi

12 Ekim 2010 Salı

Üç Peynirli Spaghetti Tarifi


MALZEMELER
1 paket spagetti makarna
125 Gr rokfor peyniri (küp şeklinde doğranmış)
100 Gr beyaz peynir (küp şeklinde doğranmış)
125 Gr parmeşan peynir
2 Çorba kaşığı kaymak
1 Çorba kaşığı maydanoz
Tuz
Karabiber

YAPILIŞI
Makarnaları haşlayın ve süzün derin bir tencerede kaymak ile bütün peynirleri eritin.
Isıtılmış bir servis tabağının içerisine makarnaları alın. Ertilmiş peynirleri üzerine koyun. Kıyılmış maydanoz ve taze çekilmiş k.biber ile süsleyerek servis yapın.

NOT: Makarnanın ve servis tabağının sıcak olması gerekir. Yoksa peynirler donar.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011