Norveç Usulü Somon Balıklı Yumurtalı Erişte Tarifi

11 Ekim 2010 Pazartesi

Norveç Usulü Somon Balıklı Yumurtalı Erişte Tarifi


MALZEMELER
500 gr. füme somon balığı
1 adet soğan
Salata için marul ve limon suyu
1 paket Selva Yumurtalı Erişte


YAPILIŞI
Makarnayı Aldente kıvamında haşlayın ve süzün. Somonu 30 sn kadar sıcak suya koyun, çıkarıp derisini soyun. Bir tavada çok az zeytin yağında soğanları soteleyin. Somon balığını küp şeklinde doğrayın ve soğan pembeleşince tavaya atın. Zevkinize göre biber, kekik ve tuz atabilirsiniz.

Haşlanmış ve süzülmüş makarnayı servis tabaklarına bölün. Üzerlerine dilediğiniz kadar hazırladığınız karışımdan koyabilirsiniz. Tabağı marul salatasıyla süsleyebilirsiniz. Afiyet Olsun.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011