Yalancı Mantı Tarifi

12 Ekim 2010 Salı

Yalancı Mantı Tarifi


MALZEMELER
4 YEMEKKAŞIĞI SALÇA
2 PAKET BUKET MAKARNA
2YEMEK KAŞIGI YAĞ
TUZ
PULBİBER
KARABİBER
SARIMSAK
YOĞURT
KEKİK

YAPILIŞI
İLK ÖNCE SUYU BİR TENCEREYE KOYUN DAHA SONRA İÇİNE BİRAZ TUZ VE YAĞ ATIN FOKURDAYANA KADAR BEKLEYİN FOKURDADIKTAN SONRA 2 PPAKET MAKARNAYI BOŞALTIN A 4-5 DAKİKA PİŞİRİN DAHA SONRA AYRI BİR TAVAYA 2 YEMEK KAŞIĞI SALÇA VE 1 YEMEK KAŞIĞI YAĞ ATIP PİŞİRİYORUZ SOS KIB-VAMINA GELİNCE YARIM LİTRE SU İLE SULANDIRIYORUZ VE MAKARNAYA DÖKÜYORUZ SULU MAKARNA OLDUKTAN SONRA SARIMSAKLI YOĞURT YAPIP ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ İSTEĞE GÖRE ÜSTÜNÜ KEKİK,PULBİBER,KARABİBERLE SÜSÜLÜYORUZ
AFİYET OLSUN

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011