Pazılı Spagetti Tarifi

11 Ekim 2010 Pazartesi

Pazılı Spagetti Tarifi


MALZEMELER
inguine tip makarna
1 demet pazı
1-2 adet kırmızı tatlı biber, közlenmiş
100 gr süt kreması
kekik, karabiber
beş diş sarımsak (ince kıyılmış)

YAPILIŞI
Sarımsak tavada az miktar zeytinyağında biraz çevirilir. Köz kırmızı biber ince ince doğranarak sarımsağa eklenerek, üzerine blender dan geçirilmiş 1 demet pazı eklenerek orta ateşte lapa haline gelene kadar çevirilir ve pişirilir. Pişmesine 2-3 dakika kala krema, tuz, karabiber ve kekik eklenir.

Linguine tip makarna suyu çektirilerek geniş bir kapta haşlanır, hazırlanan sos makarnaya eknerek bir miktar daha zeytinyağı gezdirilebilir.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011