armutlu makarna Tarifi

10 Ekim 2010 Pazar

armutlu makarna Tarifi


MALZEMELER
1 paket ici doldurulmaya musait makarna (tortellini, midye, vs)
2 armut (rendelenmis)
1 corba kasigi tereyagi
3 corba kasigi krema
50 gram roquefort peyniri (mavi küflü peynir)
tuz,karabiber

YAPILIŞI
Rendelenmis armutlari 1 kasik tereyaginda 1-2 dakika kavurun ve sogumaya birakin.Ayni zamanda makarnalari haslayin.Iclerini armut karisimiyla doldurup bir kenarda bekletin.Derin bir tavada ezilmis peyniri kremayla kati kivama gelinceye kadar kaynatin.Sicakken makarnanin ustune dokup servis yapin.Peynirin tuz oranina gore tuz miktarina siz karan verin,taze cekilmis karabiberle servis yapin.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011