aygülün yoğurtlu makarnası Tarifi

10 Ekim 2010 Pazar

aygülün yoğurtlu makarnası Tarifi


MALZEMELER
salça,yoğurt,kalın spagetti,tereyağı,zeytinyağı

YAPILIŞI
makarnaları yaklaşık olarak 10 dk. 1 yemek kaşığı tuz ıle hasladıktan sonra süzünüz.daha sonra makarnaları haşladığınız kaba 1bucuk yemek kaşığı tereyağı ve ardından salça ekleyınız.salçayı ıyıcene koyulaştıktan sonraa bır mıktar su ıle seyreltiniz.haşladığınız makarnaları genişçe bir kaba alınız ve üzerine ister süzme isterseniz normal yoğurt ekleyiniz (miktar :göz kararı).hazırladığınız salça sosa bır mıktar kırmızı bıber ve kekık ekledıkten sonra yoğurtlu makarnanın üzerine dökünüz.afiyet olsun..

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011