beşamel-kremalı mantar tavuklu fırın makarna Tarifi

10 Ekim 2010 Pazar

beşamel-kremalı mantar tavuklu fırın makarna Tarifi


MALZEMELER
1 paket başemal
1 paket kremali mantarlı corba
1 paket makarna
200- 300 kgr kuş başı kesilmiş tavuk
garnatur
kaşar peyniri
tereyag

YAPILIŞI
1 paket kremalı mantarlı çorba 1 su bardağı sut 1.5 su bardagi su ile hazirlanir ve 1 paket başemal tarifine gore ayri bir yerde hazirlanir.tavuklar haslanir.
makarnalar tarifine gore haslanip, suzulur (soguk sudan gecirilmez).fırın tepsisi tereyag ile hafif yaglanip makarnin yarisi dokulur makarnanin ustune haslanmis tavuk ve garnatur yerlestirilip sosun yarisini dokulur ve kalan makarna uzerine dokulup bu makarnaninda uzerine kalan sos dokulup iyice harmanlanir ki makarna kurumasin uzerine kasarlar serpistirilip fırında kasarlar kızarana bekletirilir.afiyet olsun.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011