Tavuk Çorbası (Sebzeli) – 8

10 Ekim 2010 Pazar

Tavuk Çorbası (Sebzeli) – 8
Mutfak: Türk
Süre: 40 k

MALZEMELER
10 bardak tavuk suyu
250 gr karışık sebze (kabak, fasulye, havuç)
1 tavukgöğsü
1 yemek kasığı tereyağı
½ bardak un
1 bardak süt


YAPILIŞ TARİFİ
1-Sebzeleri küp seklinde doğrayın, 1 kaşık yağ ve üzerini örtecek kadar
Tavuk suyuyla ateşe koyun. Kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
2-Unla sütü birbirine karıştırın, bu karışımı kaynayan sebzelere katin,
Artan tavuk suyunu da koyup 10 dakika kaynatın. Sonra kıyılmış tavuk eti
Ve tuz atıp indirin.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011