Balkabaklı Kesme Makarna Tarifi

10 Ekim 2010 Pazar

Balkabaklı Kesme Makarna Tarifi


MALZEMELER
1 paket kesme makarna
2 dilim balkabağı
8 yemek kaşığı hazır çiğ krema
1 yemek kaşığı margarin
2 çay kaşığı tuz

YAPILIŞI
Makarnayı istediğiniz dirilikte tuzlu suda haşlayın

Kabağı küçük küçük doğrayıp tencereye koyun. Üstüne 1 bardak su ilave edip kabaklar ezilene kadar pişirin. Sıcakken rondo da ezin.

Makarnayı kaynayan bol tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün.

Tavada margarini eritin, püre haline getirdiğiniz kabak ve kremayı 4 dakika karıştırın.


Hazırladığınız sosu makarnaya ekleyin ve bekletmeden servis yapın.

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011