Soğan Çorbası

10 Ekim 2010 Pazar

Soğan Çorbası
Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 30dk

MALZEMELER
2 lt koyu renk et suyu
500 gr (5-6 adet) soğan
4 silme yemek kasığı tereyagı 1 bardak rendelenmiş kasar peyniri
7-8 adet tost ekmeği



YAPILIŞ TARİFİ
1-Soğanları ayıklayıp ince dilimler halinde kesin. Yağla birlikte açık pembe renkte kavurun. Et suyu katip 20 dakika pişirin.
2-Ekmek dilimlerine kasar peyniri serpiştirin ve fırında üzerlerini kızartın. Kare seklinde küçük parçalara doğrayın.
3-Çorbaları tabaklara bölüp üzerlerine ekmeklerden koyun ve kaşarpeyniri serptikten sonra servis yapın

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011