Pasta, Çikolata, Macaron Merkezi :Pastart

10 Ağustos 2009 Pazartesi

Bu yaz tanıştım Özge Oktay- Pastart'la ve nefis fıstıklı macaronlarından tattım.
Hayallerinin peşinden gidebilen insanlara bayılıyorum. Türkiye'de hayal kurmak bile zorken, Özge Hanım kendi açtığı yolda ilerlemeyi başarabilmiş bir kadın girişimci. Sanırım eline şeker hamuru deyen için pasta süslemek ve üretmek adeta bir tutku oluyor. Bankada çalışırken pasta yapımı ile tanışan Özge Hanım , tüm zamanını pastacılığa adamaya karar veriyor. 2003 yılından beri önce evinden siparişle yürüttüğü işini şimdilerde Ankara Kuğulu Park yanındaki Cafe 'ye taşımış durumda.


Pastart Cafe 'de , oturup doğal ve kaliteli malzemelerden hazırlanmış butik ürünleri tatmanız , butik pasta siparişi vermeniz , aynı zamanda pasta süsleme ve yapımını mekanın kurs mutfağında öğrenip uygulamanız ve kendi yaptığınız pasta ile ayrılmanız , hatta pasta - kurabiye kalıpları satın almanız mümkün.


Pastart yapımı bu macaronlar Ankara 'nın gururu. Avrupa başkentlerinde macaron yiyebileceğiniz ünlü yerler var. Paris 'te Pierre Herme , Londra'da Laduree gibi ... Ankara' da ise Pastart macaronu temsil ediyor. Budakaltı , Beymen Cafelere gittiğinizde yediğiniz macaronlar ve pastalar da Pastart yapımıdır .


Pastart pastacılık kursları sonbahar döneminde başladı. Kurslarla ilgili bilgiyi www.past-art.com adresinden alabilirsiniz.


Gerçekten çok lezzetli ve kaliteli pastalar, macaronlar ve çikolatalar için Pastart iyi bir adres...

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011