Kişiye Özel Temalı Pastalar

10 Ağustos 2009 Pazartesi


Merhabalar, yeni haftanın herkese iyilik güzellikler getirmesini diliyorum . İzmirde şu anda karanlık sonbaharı hatırlatır bir hava var ama ben bundan hiç şikayetçi değilim çünki haftalardır çektiğimiz sıcağın üstüne bu havalar pekde güzel geldi.


Elimde o kadar çok fotoğraf birikmişki nerden başlayacağımı bilemedim. Yapım tarihleri eski ama modeller yeni . Hatta bazı fotoğraflar geçen sene Ekim, Kasım aylarına ait . Grup grup eklemeler yaparken onlarda kenarlarda biryerlerde kalmışlar. Üstdeki modeli Mehtap Hn. eşinin doğum günü için sipariş verdi. Modeli Coccolat'ın web sitesinde beğenmişler bende ufak tefek değişiklikler yaptım .


İrem Hn. İzmir'in çok bilinen cafe -bar'larından birinde çalışan bir şarkıcı. Arkadaşı Sezin Hn. tarafından onu sahnede , köpeği onu izlerken ve de gazetelerde manşetde onun hakkında haberler varken modellememi istedi.


Tüm doğum günlerine pastalarımla katıldığım arkadaş grubu için bu pastada. Yine organize eden Senem oldu. Nergis hn matematik öğretmeni onu tahtada ders anlatırken yapmamı , Arif Bey'ide pastanın üzerindede görüldüğü üzere çalıştığı firma Vestel'de (yanlış hatırlamıyorsam finans bölümünde) dolarlar ile uğraşırken yapmamı istedi. Aslında bu pastayı hazırlarken Vestel'in logosu, dolar resimleri gibi tüm ayrıntıları bulup tüm ayarlarımı yapmışken gıda printerimin azizliğine uğradım ve de tüm bunları kalem ile yapmak zorunda kaldım.

Ebru hn'ın doğum günü için arkadaşları 3 ünün birlikte otururken figürlerini yapmamı istediler.

Bu pastada aynı gün doğum günümüz olan Sevgili Zeynep'in 40. yaş doğum günü için , arkadaşı Ebru tarafından istendi. Hikayesi konusunda hiç bir fikrim yok ama bir kaç dikkat etmem nokta vardı ki fotodan herşey anlaşılıyor zaten :)

Sevgili Burçin eşi için bu pastayı istemişti. Geçtiğimiz Ekimden kalan pasta aralarda kaynamış gitmiş. Neredeyse 1 yıl olucak. Büyük bir marketin Alkollü içecekler bölümünde çalışan ve tüm gün alkollü içeceklerle haşır neşir olup yılmış vaziyetde modellendirildi bu pastada.


Cengiz Bey'in doğum gününde yapılan bu pasta kız arkadaşı Ayça hn tarafından yaptırılmıştı . Onların hayallerini anlatıyordu. Trt çekimleri olduğu gün bu pastayı yapmıştım. Yani Şubat başında yapılan bir pastaydı. Trt1 ve Trt2 de boy gösterdi fakat onlara uğurlu gelmemiş malesef.


Yine Trt çekimleri olduğu gün siparişini aldığım bir pastaydı klasik ev halini anlatan bir pasta :)

Başak hn. 'ın annesi ve babasının 36. evlilik yıldönümü şerefine istediği pasta.

Bu pastada bir bayan tarafından erkek arkadaşının doğum günü için istendi. Aralarındaki bir espiriyi yansıtıyor bu pastada.

Yetenekli ve yaratıcı arkadaşım Zeynep'in anne ve babasının 40. evlilik yıldönümleri şerefine benden bir pasta istediğinde kuş yuvasında mutlu bir kuş çiftine karar kıldık ve banada hayata geçirmesi düştü.

Sevgili Ayşen eşinin doğum günü için böyle bir pasta tasarlamış bana tüm çizimleri ve detayları içeren fotoğraflarını gönderdi . Yine Kasım ayından kalan bir pastaydı .

Sevgili Arzu'nun çekirgeler grubunun bir üyesinin doğum günü için böyle bir pasta istedi. Koltukda otururken tüm dilekleri tv'den geçiyor ve kumanda ile seçim yapıyor :)


Yine ev halini yansıtan çocuklu ailelerin durumunu yansıtan bir pasta daha. Doğum günü sahibi beyefendi için eşi tarafından istenen bir pasta.

Sevgili Özlem'in eşi için hazırladığım doğum günü süprizinin bir parçasıydı bu
pasta. Konumuz Suidi Arabistan çöllerinde geçiyor. Espirisi yine pastada gizli. Tetrapak Suidi Arabistan'ın yollarını tutan Altay Bey , yere oturmuş kalkmak bilmeyen bir deve ve yerlere saçılan Tetrapak kutuları :)

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011