HİNDİSTANLI KURABİYELER VE MAKARNA SALATASI

10 Ağustos 2009 Pazartesi


 


Malzemeler:


250 gr margarin,


3,5 su bardağı un,


2 yumurta,


6 yemek kaşığı pudra şekeri,


1 paket kabartma tozu,


1 kase hindistan cevizi.


üzeri için kuru üzüm


 


Yapılışı:


Oda sıcaklığında yumuşamış margarini geniş bir kaba alın. Üzerine yumurta sarıları, pudra şekeri, 4 yemek kaşığı hindistan cevizi ve kabartma tozunu karıştırın. Unu ilave edip hamuru yoğurun. Hamurdan büyük parçalar koparıp yuvarlayın.


Önce yumurta beyazına sonra hindistan cevizine bulayıp yağlanmış tepsiye dizin. üzerine kuru üzümlerden birertane.. ( devamı )

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

Yemek Tarifleri Copyright © 2011